L’aixecament de la
Nova Generació
per l’Ecologia

Per primera vegada a la història de la nostra civilització, ha començat una revolució sobre l’ecologia i està dirigida per la jove generació del nou mil·lenni.

INFANTS

Els nostres fills s’enfronten a un futur alarmant en un planeta devastat, una cruïlla d’immigració severa, una crisi d’identitat provocada pel rentat de cervells dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, la política dominada per la guerra i una injustícia econòmica extrema.

Els nens d’avui tenen por pel seu futur i es comprometen a restaurar l’equilibri creant una vida harmònica amb la natura.

FRIDAYS FOR FUTURE

L’agost de 2018, Greta Thunberg, als 15 anys, va començar a passar els seus treballs fora del parlament suec per demanar una acció més forta sobre l’escalfament global sostenint un cartell que deia “vaga escolar pel clima”.

Ara, milers de col·legis i escoles permeten als seus estudiants de totes les edats fer una vaga i parlar la seva veritat. Pares, persones i nombroses ONG internacionals estan donant suport a aquest MOVIMENT GLOBAL cada cop més gran.

ECOLOGIA

Es tracta del moviment social més potent i evolutiu sobre l’ecologia, de la història. La majoria de revolucions van començar així i van fer canvis fins i tot uns mesos abans impossibles.

Mai hem tingut nens i adolescents tan ben informats, educats i decidits. Es troben al capdavant de la lluita, essent els escuts de les masses davant les autoritats i la policia.

Si ara no donem suport a aquest moviment, perdrem la màxima oportunitat per al canvi social, econòmic i polític que necessita el món.

EXTINCIÓ

És difícil de comprendre, però, hem matat més del 60% de totes les espècies i hem estat tallant i cremant cada cop més els nostres boscos a una velocitat increïble.

Als nens els preocupa que el planeta mai restitueixi la seva biodiversitat i que el seu món es col·lapsi.

RESPOSTA HABILITAT

És la nostra responsabilitat protegir el medi ambient i tots els éssers vius. Maximitzar els nostres recursos i frenar el dany.

AQUESTA ÉS UNA CRIDA a totes les persones, famílies, comunitats i organitzacions conscients de UNIRSE, de defensar la natura i d’assegurar un futur per als nostres fills.

Valors d'ECOLUTION

Educació

L’educació salvarà el món.
Ens proporciona les eines per créixer, entendre, crear i, en definitiva, fer realitat els vostres somnis.
L’educació no només és un procés escolar, sinó que també és un procés de tota la vida.

Arts i música

Arts i música són el llenguatge espiritual espontani de la humanitat, des del començament dels temps.
Arts i música uneixen massivament persones de totes les edats i classes socials i cultures de maneres pacífiques, inspiradores i amoroses, com no ha fet res per a la humanitat.

Ciència

La ciència és l’estat de comprensió més elevat sobre els fets de la natura i de la vida. La ciència ens proporciona referències per a una major evolució.

Ecologia

L’ecologia és una ciència que necessitem per a la supervivència. Es tracta de:

Processos de vida, interaccions i adaptacions

El moviment de material i energia a través de comunitats vives

El desenvolupament amb èxit dels ecosistemes

L’abundància i distribució d’organismes i biodiversitat en el context del medi.

Per obtenir més informació o per rebre les nostres notícies, omple aquest formulari.

Connecta’t amb nosaltres

Aquí estem

Mana Cultura
Phone:+34 871 505 545‬
Calle Baix Riera 29.
Palma de Mallorca 07008
Email: ecolutionfilm@gmail.com

Necessitem voluntaris

Email: ecolutionfilm@gmail.com

Oferim serveis i tallers

Producció de fotografia, vídeo, cinema i música