COL·LABORACIÓ

PER UNIR FORCES I COL·LABORAR
PODEM FER ELS CANVIS NECESSARIS
A LES NOSTRES COMUNITATS

Escoles

Escola SA LLAVOR

La nostra missió és contribuir al desenvolupament d’una societat més conscient, connectada a la natura, a l’essència de la vida i a la humanitat.

La Fundació Sa LLavor és una organització educativa per a la formació humana i el desenvolupament ecològic basada en innovació educativa, formació, recerca, art, cultura i natura.

“M’encanta la meva escola infantil i m’agradaria conèixer molts dels seus alumnes”
Isabel Linares Lleo

“Buah !!! Recordo que la meva estada a aquesta escola va ser una alegria una de les millors”
Brandon Gironda

Escola SES MILANES

Ses Milanes, una iniciativa educativa en educació natural, va ser fundada el 2014 a Bunyola (Mallorca) per un grup de mares i pares que, juntament amb els seus companys, gestionen ells mateixos les seves operacions. Està pensat per a famílies amb nens d’entre dos i sis anys.

Els nens passen els matins (de 8:30 a 15:00) al bosc acompanyats de Patricia (Lic. Psicologia i educadora) i Raquel (Llicenciada Educación Infantil). Es fomenta el joc lliure i les relacions estretes amb la natura, afavorint així un canvi en la percepció de l’entorn: “la natura no és un bé de consum, és el fonament de la nostra existència”. Al mateix temps, les habilitats psicofísiques dels nens es desenvolupen i es milloren en la classe primordial de la humanitat, que és la natura.

Per a més informació sobre cursos de formació o voluntariat: voluntariadosesmilanes@gmail.com

PALMA COLLEGE

Compondre el buit entre escola i universitat amb excel·lència en educació; habilitats de vida i preparació per al món laboral.

El Col·legi Palma és l’únic universitari dedicat a la sisena forma especialitzat en l’educació d’estudiants de setzè grau superior. Ofereix no només una selecció més àmplia d’assignatures acadèmiques, sinó també un programa d’enriquiment complet, únic i diferent de qualsevol altre proveïdor d’educació a Mallorca. El Col·legi està situat al cor de la històrica ciutat de Palma de Mallorca.

Organitzacions

SAVETHEMED
Fundació

La nostra missió és permetre al Mar Mediterrani recuperar la seva rica biodiversitat i prosperar en harmonia amb poblacions locals pròsperes, conscients del medi ambient i proactives.

Descobriu les nostres expedicions de recerca a @savethemedexpeditions

PERMAMED

Educar i investigar en Permacultura

Facilitar la comprensió dels mètodes de regeneració mitjançant llocs de demostració i centres d’interpretació en permacultura

Promoure la creativitat, el desenvolupament personal i col·lectiu mitjançant l’educació, la investigació, el creixement personal i la celebració en un context de respecte per tot el que ens envolta

Doneu eines a la societat per apropar-vos a una visió més holística

Promoure la consciència i la implementació dels estils de vida en comunitats resistents basats en els principis de l’ecologia profunda

Difondre l’eco-alfabetització o l’ecolocalització

Écologistes

Dissenyador en permacultura: – silvicultura analògica
Paisatges comestibles
Tècnic agrícola

Una font de coneixement, una enciclopèdia amb potes, una passió incorporada … es tracta de Julio Cantos.

Artifex Balear és una associació sense ànim de lucre creada el 2002 i declarada d’utilitat pública des del 2008. Dedicada a la recuperació i innovació dels oficis i arts de la construcció, permacultura i tecnologies adequades.

Oferim formació continuada i organitzem reunions locals i internacionals a la recerca d’intercanvis d’idees i coneixements.
Proposem la relectura dels mètodes constructius vernaculars i de l’agricultura regenerativa com a eix vertebrador d’un concepte bioclimàtic i agrícola adaptat al clima mediterrani.

Disseny, educació i consultoria en sistemes regeneratius mundials per a empreses, governs locals i nacionals, universitats i organitzacions de beneficència educativa, orador, autor, activista, agent de canvis apassionat en la transició cap a diverses cultures regeneratives arreu, soci de la reflexió estratègica i innovació transformadora per a persones en càrrecs de lideratge …

En definitiva, difícil de posar en una caixa i si voleu pensar fora de la caixa, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Moviments

FRIDAYS FOR FUTURE

L’agost de 2018, Greta Thunberg, als 15 anys, va començar a passar els dies fora del Parlament suec per demanar una acció més forta sobre l’escalfament global sostenint un cartell que deia “vaga escolar pel clima”.

Avui en dia, milers de col·legis i escoles permeten a estudiants de totes les edats fer vaga i dir la seva veritat. Pares, individus i moltes ONG internacionals donen suport a aquest MOVIMENT GLOBAL cada cop més gran.

EXTINCTION REBELLION

Ens trobem davant d’una emergència global sense precedents. La vida a la Terra està en crisi: els científics coincideixen que hem entrat en un període de degradació brusca del clima i que estem en plena extinció massiva de la nostra pròpia fabricació.

Per a més informació o subscripció o per rebre les nostres notícies, omple aquest formulari