FINANÇAMENT

AQUESTA ÉS UN PROJECTE FINANÇAT AUTO FINS ARA.
NECESSITEM EL TEU SUPORT PER CONTINUAR.

Qui es beneficiarà

La jove generació i les generacions que vénen són les primeres que es beneficien d’aquest film. Pares, famílies, educadors, organitzacions i sobretot persones que no són conscients de la nova transició evolutiva que travessa el món.
Finalment, la nostra Natura i el nostre entorn es beneficiaran.

Aquest és un tema urgent. És una ona per agafar-se abans que es produeixin altres desastres. Tots hem de fer un canvi positiu i aquesta pel·lícula ens ofereix solucions alternatives i una guia per a un nou estil de vida del qual tots ens beneficiarem, creant així un moviment col·lectiu per a la sostenibilitat, la prosperitat a llarg termini i una forma de viure harmònica. en unitat. amb la natura i el nostre entorn.

Aquesta pel·lícula es projectarà a escoles, institucions, festivals, places del poble i plataformes de xarxes socials de tot el món. La pel·lícula convida pares, educadors i adults a descobrir com fer de forma col·lectiva els canvis d’estil de vida que tots necessitem per crear una nova vida inspiradora i amorosa. Ja hi és tot.

Ens ajuntem amb els nostres veïns, amics, famílies i unim-nos a organitzacions i individus sàvics per progressar cap a una vida plena i abundant i una prosperitat a llarg termini.

Per a què serveixen els fons?

Els fons s’utilitzen per donar suport a l’equip de producció, per a material addicional i despeses operatives.
Tots els altres participants contribueixen lliurement.
Som un equip petit i treballem amb el mínim, però prou eficaç per poder transmetre en qualsevol plataforma.
Tot i això, aquest treball requereix molt de temps i dedicació.

És gairebé impossible que puguem fer res més mentre produïm aquesta pel·lícula. També volem fer la primera abans de l’inici del curs escolar per tal que el nostre missatge es pugui prendre durant les vacances d’estiu i començar el nou curs escolar amb una visió clara de les nostres possibilitats de pertànyer a la nova transició evolutiva.

Així que necessitem la vostra ajuda ARA !!!

Qualsevol cosa pot ajudar. Pot pagar aliments, gas, transport, oficines, publicacions, distribució de xarxes socials, manteniment d’estudis i sobretot per a persones que treballen tant durant molts mesos. amb generositat i dedicació pel bé de tots.

Ara autofinançem aquesta pel·lícula i necessitem la vostra edat avançada.

La situació ecològica és alarmant, els nostres fills tenen por pel seu futur. Diuen que “la casa està encesa” i els darrers esdeveniments ho demostren. De manera que, si estem al foc, millor anem ràpid i, per fer-ho, necessitem adults que donin suport a les accions de la nova generació.

Com que la urgència és extrema, hem d’acabar aquest documental el més aviat possible, per tal de poder començar a mostrar la pel·lícula a escoles, institucions, llocs públics, cinemes, a les places del poble i a la web.

El vostre suport confirma el nostre desig col·lectiu de canvi. Això animarà els joves i partidaris a continuar la lluita, ens donarà les eines per impactar en el sistema polític i econòmic corrupte i crear canvis ecològics i econòmics importants per a una millor convivència amb la natura i el medi ambient.

Agraïment

La vostra contribució és l’alè que hem de continuar.

En nom dels nostres fills, les nostres poblacions oprimides, els nostres animals que moren milers de milions de dòlars, el nostre bosc desaparegut i en nom de la majoria de la població d’aquest planeta que vol viure en harmonia i pau amb naturalesa, li donem les gràcies des del fons dels nostres cors i de les nostres ànimes.

Per obtenir més informació o per rebre les nostres notícies, omple aquest formulari